Magstöd

Köpte mig ett magstöd som ser ut ungefär så här:




Inte världens bästa bild!!!
Detta är inte mitt stöd men ser ut ungefär så här, jätte skönt att ha :)
Blir lite varmt men det får man ta :)

Kommentarer:

1 Jannika:

skriven

Nä jag gick ingen kurs, men läste en bok som innehöll avslappning och om hur du ska slappna av där nere för att bebis ska komma ut lättare, hur du ska krysta, vilket jag använde mig av. Barnaboken, Anna whalgren;) Jag övade andningsövningar och knip övningar och krystövningar som finns i boken. Använde mig av de tre, och jag hade en helt underbar förlossning! du kan läsa berättelsen om du vill:) folk brukar bli lugnare;) haha Jag kan egentligen bara säga att va inte rädd! med eller utan profylax så VET din kropp precis vad den ska göra! skitsvårt att förklara, men d e verkligen som att du är gjord för att föda, när krystverkarna väl kommer kommer du fatta vad jag menar:P haha

2 I väntan på Liten - Gravid i vecka 31:

skriven

Jaha, men hmm, sitter det liksom tight så det håller upp magen? Det låter ju onekligen väldigt skönt att slippa tyngen :D Vad kostar ett sånt?

3 I väntan på Liten - Gravid i vecka 31:

skriven

Ja men 150kr var ju inte alls farligt, superbra ju! Och lite värme på magen kanske bara är skönt nu i vinter, min jacka går tyvärr inte igen längre hehe ;)

4 I väntan på Liten - Gravid i vecka 31:

skriven

Jag håller med helt och hållet och funderar fram och tillbaka på ifall man ska köpa något nytt eller inte, tror det lutar mot inte. Min vinterjacka har sånna där hämpor på sig, så jag kan "haka ihop" den från brösten och uppåt, sen får jag väl försöka ha varma tröjor och sånt under så inte magen blir för kall :)

Kommentera här: